Wimper extensions Maarssen

Wimper extensions Maarssen

Iedere dag stralende ogen, ook zonder make-up!

Je ogen zijn je visitekaartjes. Als je ogen glinsteren, dan lach jij de wereld toe en lacht de wereld jou toe. Hoe krijg je dat voor elkaar? Veel te dikke lagen make-up zijn niet meer nodig. Nep wimpers over je eigen wimpers zijn overbodig. Wimper extensions is het antwoord! Wij zijn hét adres voor professionele wimper extensions in Maarssen en omgeving.

Sterke, mooie wimpers ook voor jou!
Iedere vrouw wil mooie lange wimpers, maar helaas worden we daar niet allemaal mee geboren. Jarenlang hebben we geprobeerd langere wimpers te creëren met veel mascara en met kunstwimpers. Dit ‘gedoe’ is niet meer nodig! En dat betekent dat je voortaan ook geen last meer hebt van alle nadelen. Zoals mascara die doorloopt en aan elkaar klontert of veel te snel loslatende kunstwimpers. Het principe van wimper extensions is dat je eigen wimpers op een natuurlijke manier verlengd worden. Het effect is dat jouw ogen direct veel sprekender worden.

Wimper extensions in Maarssen, wat kun je verwachten?
Als je een afspraak maakt voor wimper extensions in Maarssen, kun je rekenen op een persoonlijke behandeling. Een van onze deskundige en ervaren schoonheidsspecialisten maakt jouw wimpers in ongeveer 45 minuten langer. Op de haartjes van jouw wimpers worden nieuw haartjes geplakt. Beide wimpers worden haartje voor haartje verlengd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een duurzame, verzorgende lijm op natuurlijke basis. Deze lijm is bewezen onschadelijk en erg sterk.

Wekenlang genieten van prachtige, nieuwe wimpers!
Gemiddeld genomen kun je na de wimper extensions behandeling in Maarssen minimaal een aantal weken genieten van nieuwe, volle, lange wimpers! De levensduur van wimpers verschilt van vrouw tot vrouw. Maar je kunt ervan uitgaan dat nieuwe wimpers tussen de twee en zes weken perfect in tact blijven. En wil je een en ander tussendoor een beetje laten bijwerken? Bijvoorbeeld omdat je een feestje hebt, of een avondje chique uit eten gaat. Dat kan, en we bevelen dit zelfs aan! Al onze klanten krijgen tijdens de wimper extensions behandeling in Maarssen uitgebreide informatie en tips om ervoor te zorgen dat de nieuwe wimpers zo lang mogelijk in optimale vorm blijven. Zo geven we je allerlei make-up tips en adviseren we je bijvoorbeeld over ‘wrijven in de ogen’ en over cleaning-lotions die wel en niet aan te bevelen zijn.

We hopen je snel in onze salon te mogen ontvangen voor een wimper extensions behandeling in Maarssen!