Wimper extensions Utrecht

Wimper extensions Utrecht

Een sensationele blik, wie droomt er niet van lange en volle wimpers? Wimpers maken je oogopslag verleidelijk en geven je automatisch een prachtige uitstraling. Helaas zijn we bij lange na niet allemaal van nature gezegend met lange en volle wimpers. Gelukkig kun je hier eenvoudig iets aan doen: met wimperextensions bereik je het maximale effect met je ogen! Ben je op zoek naar wimper extensions in de omgeving van Utrecht? Neem dan contact op! Wimper extensions van de beste kwaliteit vind je hier.

Hoe gaat het zetten van wimper extensions?
Ben je in de aanloop naar een bijzondere dag? Een bruiloft of ander groot feest misschien? Dan zijn wimper extensions precies wat jij zoekt! Met een revolutionaire techniek worden, uiteraard met behoud van jouw eigen wimpers, zeer natuurlijk ogende kunst-wimperharen aan je oogrand bevestigd. Deze techniek is volledig pijnloos en is in het geheel niet onprettig. Haartje voor haartje worden de extensions tussen je eigen wimperharen geplaatst en bevestigd met een speciale hypo-allergene lijm. De wimper extensions zijn gewichtsloos en je voelt ze dan ook nauwelijks zitten. Optimaal draagcomfort!

Onderhoud en levensduur
Met wimper extensions dien je met enige voorzichtigheid om te gaan. Het gebruik van make-up die olie bevat kan de lijm doen oplossen; make-up op waterbasis is daarom aan te raden. Je kunt oogmake-up verwijderen met een lotion die niet op olie gebaseerd is. Wimper extensions blijven zo’n 3 à 4 weken zitten, mits je ze goed behandelt. Af en toe doorkammen met een schoon borsteltje is sowieso aan te raden.

Volle en lange wimpers
Met wimper extensions bereik je een maximaal effect met een sensationele blik! Volle, lange wimpers geven je een dramatische oogopslag. Eigenlijk heb je nauwelijks make-up meer nodig als je wimper extensions hebt! Met een minimale inspanning bereik je maximaal effect, absoluut de moeite waard!