Wimper extensions Vleuten de Meern

Wimper extensions Vleuten de Meern

Op zoek naar wimper extensions?
Ben jij op zoek naar wimper extensions in de omgeving van Vleuten de Meern? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wie wil er geen sensationele, verleidelijke blik?
Wimper extensions zijn de perfecte manier om je blik dramatisch te verbeteren en een sensationele look te creĆ«ren. Het nemen van wimper extensions is een kwestie van minimale inspanning, maximaal effect. Het plaatsen van wimper extensions neemt in totaal zo’n uur tot anderhalf uur in beslag. Wimperhaar voor wimperhaar worden de extensions op de oogrand aangebracht. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale hypo-allergene lijm, die de ogen zo min mogelijk irriteert. De wimper extensions zijn vrijwel gewichtsloos en beiden dus optimaal draagcomfort. Je hebt niet in de gaten dat ze op je oogrand zitten!

Onderhoud en dagelijkse reiniging
Het onderhoud van wimper extensions is zeer gemakkelijk, maar vraagt wel enige zorgvuldigheid. Je kunt gerust oogmake-up en mascara gebruiken, maar let er wel op dat je producten gebruikt die niet gebaseerd zijn op olie. Olie kan de lijm namelijk versneld doen oplossen, en dat is niet goed voor de levensduur van je wimper extensions. Ook voor het reinigen van je ogen en wimpers geldt dat het van belang is dat je een reiniging gebruikt die niet op olie is gebaseerd. Een lotion is de beste manier om je ogen te reinigen. Gemiddeld blijven de wimper extensions zo’n 3 tot 4 weken zitten. Dan worden ze door de natuurlijke groeicyclus van je eigen wimpers losgelaten. Borstel de extensions regelmatig met een schoon borsteltje, zo blijven ze mooi vol.

redenen te over om wimper extensions te nemen
Heb je een bijzondere dag voor de boeg? Ga je trouwen, ben je te gast op een bruiloft of is er een andere grootse gebeurtenis? De ideale gelegenheid om wimper extensions te nemen en je blik sensationeel te perfectioneren! Geen bijzondere gebeurtenis? Jezelf een verleidelijke blik gunnen is al reden genoeg om wimper extensions te nemen. Voor wimper extensions in Vleuten de Meern ben je op de juiste plek!